Menu

Sølv til Sehested og Meldgaard

Intens spænding om placeringerne til ISAF Nations Cup 2013 Grand Final.

Der var en fortættet spænding på kajen i Middelfart Marina lørdag eftermiddag, hvor finalerne skulle sejles til Nations Cup. På forhånd så det ud til at blive en dansk dobbeltsejr i henholdsvis Open og Women endte op i en gyser.

Sikre Sehested

Inden mændenes finale havde de to finalister, Nicolai Sehested og australske David Gilmour ikke havde haft en eneste styrkeprøve under Nations Cup. I 2012 mødte de hinanden tre gange, og her var det Sehested, der var stærkest med to sejre. Og med nogle meget sikre indledende sejladser for Sehested, så kunne det næsten ikke gå galt.

Read more...

Bank: Sehested er suveræn

OL-legenden Jesper Bank har store forventninger til Nicolai Sehesteds talenter: ”Det, Sehested gør, er suverænt,” udtalte Jesper Bank til TV2 fredag formiddag, hvor han fulgte ISAF Nations Cup 2013 Grand Final fra Middelfart Marina. Han mener, at Sehested kan gå hele vejen til toppen i matchrace. ”Det ser ekstremt lovende ud. Jeg havde ikke det her niveau som 23-årig,” sagde en imponeret Bank.

En sejr fra finalen
Nicolai Sehested skuffede heller ikke i fredagens sejladser, der foregik i 5-7 sek/m. Han kunne gå hjem med to sejre mod Victor Ogeman (Sverige) i semifinalen. ”Det er blevet mere tæt i dag. Vi kan godt mærke, at de andre er blevet mere trygge ved bådene og farvandet,” sagde taktiker for Nicolai Sehested, Peter Wibroe. Der venter mindst en – måske tre - sejladser lørdag formiddag, før finalepladsen er hjemme.

Read more...
Subscribe to this RSS feed